Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ιωακειμίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Κρασσοπούλου-Λάσκαρη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Χαραλαμπίδου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταματάκος, Χατζηπαυλίδης, Μάλαμα, Αραβαντινού,  οι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γ. Μπενετάτος, Βρεττάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος Κ.Α.Π.Η. κ. Μησισκλής, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας κα Αιγινήτου, η Διαμερισματική σύμβουλος κα Ρέμπελου,  ο ειδικός γραμματέας της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ. Κωνσταντινόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο.  και γεν. γραμματέας της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. κα Ψωμά, ο γεν. γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας και μέλος της επιτροπής παιδείας του Δήμου κ. Σταματιάδης, η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και ο έφορος σκάκι του συλλόγου Φοίβος Πειραιά κ.κ. Κλεζάκου, Κάραλη και Βούρος,  ο εκπρόσωπος της Π.Ε.Ν. κ. Σ. Νικολαΐδης, οι εκπρόσωποι της ομάδας διάσωσης Ε.Δ.Ο.Κ. Κορυδαλλού κ.κ. Λοπαρνάκης, Παπαδόπουλος, η γραμματέας του συλλόγου αποφοίτων 1ου Γυμνασίου-1ου Λυκείου Νίκαιας «Όμηρος» κα Ζηβοπούλου, καθώς και περίπου 200 μέλη και φίλοι του συλλόγου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια από τη χορωδία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Θεμιστοκλής» με μαέστρο την κα Ράνια Πρασίνου. Κατόπιν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της σκακιστικής, εκδρομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις σκακιστών, αριστούχων, εκδρομέων καθώς και φίλων που βοήθησαν στις δραστηριότητες του συλλόγου. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής, η ομάδα παίδων-κορασίδων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και της 2ης θέσης στην Αττική, η ομάδα παίδων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Αττικής καθώς και όλοι οι σκακιστές που συμμετείχαν στα άλλα πρωταθλήματα.

 Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους σκακιστές Ψαρομήλιγκο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και στον Μαρούδα Παναγιώτη για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 Για τη συμβολή τους στην εκδρομική δραστηριότητα του συλλόγου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκδρομείς Ακσαρίδη Κώστα, Δρακοπούλου Ιουλία, Μαυρουδή Αναστάσιο, Μεταξά Δημήτρη και Τσιδίμη Παρασκευά. Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Ορνιθόπουλο Παναγιώτη, Κυριάκο Νικολαΐδη και Γιώργο Μπάκαλα για τη συμβολή τους στην πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου. Η γιορταστική μέρα έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας, το παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους και χορό με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα από την εκδήλωση με τις βραβεύσεις και το κόψιμο της βασιλόπιτας