Μια νίκη και μια ισοπαλία για την ομάδα μας στον 3ο και 4ο γύρο αντίστοιχα του πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων. Συγκεκριμένα στον 3ο γύρο νίκησε την ομάδα του Ζήνωνα Γλυφάδας με 5-1 και στον 4ο γύρο ήλθε ισόπαλη 3-3 με τον Πειραϊκό.

Μετά τα αποτελέσματα αυτά η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν:

 

3ος γύροςΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ-ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ       5-1

Κουσκούτης Αλέξανδρος-Λουτραγώτης Δ. 1/2

Κράλλης Χρήστος- Λουτραγώτης Δ.            1-0

Χατζηελευθερίου Ανδρέας- Καλαφάτης Ε.  1/2

Σταματίου Ροδόλφος-Μπασινάς Κ.              1-0

Λουκά Μάγδα-Μπουζά Μ.                              1-0

Μοτσάκου Ανδρονίκη-Βιταλιώτη Χ.              1-0                 

4ος γύρος

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ-ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ                      

Αλεξάκης Γ.-Ανδρουτσόπουλος-Αγιώτατος Β.-Γ   1/2.

Αλεξάκης Δ.-Χατζηελευθερίου Ανδρέας                  1-0

Τσάκλας Π.-Δαλαμπέκης Ιγνάτιος                            0-1

Τράπαλης Θ.-Σταματίου Ροδόλφος                          1/2                  

Μπιχάκη Ο.-Λεμονή Μαρία-Ιωάννα                          0-1

Παπαδοπούλου Μ.-Μοτσάκου Ανδρονίκη              1-0

Δείτε όλα τα αποτελέσματα-κλήρωση 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιστορική αναδρομή στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Συνεχίζουμε την αναδρομή στο παρελθόν για το πρωτάθλημα αυτό.

2005

Η τελική φάση διεξάγεται στα Χανιά. Στην Αττική ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση αλλά τερματίζουμε για άλλη μια χρονιά στη 2η θέση. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  καταφέρνουμε να μπούμε στην τριάδα και κατακτούμε την 3η θέση, αντιμετωπίζοντας πέντε ομάδες της Α΄ Εθνικής (η ομάδα μας αγωνιζόταν εκείνη τη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στηριζόμενη και στους νεαρούς σκακιστές μας, βλέπε φωτο παρακάτω).

Φωτογραφία από την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Διακρίνονται από αριστερά: Φιλία Αγγελάκη, Ματίνα Αγγελάκη, Άλκης Καφώρος, Παναγιώτης Χωματίδης, Γιώργος Γκούμας, Νίκος Βανδώρος, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Νίκος Ορνιθόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2005

Φωτογραφία μετά το νικηφόρο αγώνα για την ανάδειξη  του πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής το 2005. Η σύνθεση ήταν 12μελής (5 άνδρες, 1 γυναίκα, 1 18χρονη, 1 16χρονη, 1 18χρονος, 1 16χρονος, 1 14χρονος, 1 12χρονος) Όρθιοι: Νίκος Ορνιθόπουλος, Σωτήρης Καραφίδης, Παναγιώτης Χωματίδης, Ελένη Φατούρου, Γιώργος Γκούμας, Ματθαίος Χαπίδης, Ματίνα Αγγελάκη, Μάνος Κοσμαδάκης, Διονύσης Θεοτοκάτος

Καθιστοί: Νίκος Βανδώρος, Άλκης Καφώρος, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Φιλία Αγγελάκη

2006

Η τελική φάση διεξάγεται στο Ρίο. Στην Αττική κατακτούμε για πρώτη φορά την 1η θέση  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επαναλαμβάνεται η επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς και κατακτούμε και πάλι την 3η θέση.

Φωτογραφία από την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ρίο. Διακρίνονται από αριστερά: Νίκος Βανδώρος, Φιλία Αγγελάκη, Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Ματίνα Αγγελάκη, Παναγιώτης Μιχελάκος, Παναγιώτης Χωματίδης, Δήμητρα Θέμελη, Άλκης Καφώρος, Νίκος Ορνιθόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006

2007

Κατακτούμε και πάλι την 1η θέση στην Αττική αλλά το πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν διεξάγεται.

Φωτογραφία από τη βράβευση της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αττικής, στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

 

Διακρίνονται από αριστερά: Παναγιώτης Χωματίδης, Γιώργος Γκούμας, Άλκης Καφώρος, Παναγιώτης Μιχελάκος, Φιλία Αγγελάκη, Ελένη Φράγκου.

2008

Τη χρονιά αυτήγίνονται αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων και το πρωτάθλημα από Μικτό Νεανικό μετονομάζεται σε Παίδων-Κορασίδων. Μικραίνουν οι ηλικίες και αντικαθίστανται ο 18χρονος, η 18χρονη και η 14χρονη με 10χρονο, 16χρονη και 12χρονη αντίστοιχα.

Η σύνθεση είναι πλέον  Α-16, Α-14, Α12, Α10, Κ-16, Κ-12.

Στην Αττική κατακτούμε για τρίτη συνεχή χρονιά την 1η θέση  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Χαλκίδα, κατακτούμε την 4η θέση.

Στην τελική φάση συμμετείχαν οι σκακιστές μας Παναγιώτης Χωματίδης, Άλκης Καφώρος, Βασίλης Φράγκος, Παναγιώτης Μιχελάκος, Αστέρης Παπαδόπουλος, Ελένη Φράγκου, Ηρώ Καφώρου.    

Φωτογραφίες από τους αγώνες της τελικής φάσης με   τον Κύδωνα Χανίων και

τη Σ. Ε. Βόλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008

2009

Κατακτούμε  για άλλη μια χρονιά την 1η θέση στην Αττική. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημαδιεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατακτούμε την 5η θέση.

Στην τελική φαση συμμετείχαν οι σκακιστές μας Άλκης Καφώρος, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Βασίλης Φράγκος, Παναγιώτης Μιχελάκος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Αστέρης Παπαδόπουλος, Ελένη Φράγκου, Ηρώ Καφώρου, Ασπασία Πραματευτάκη.

Φωτογραφία από την τελική φάση του πρωταθλήματος με το Σ.Ο. Καβάλας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009